Nationaal en internationaal transport, opslag, overslag en distributie

Wagenpark en onderhoud

nationaal en internationaal transport

Ons bedrijf beschikt over een modern, goed uitgerust wagenpark en ondersteunend rollend materieel. Hierbij verliezen we ook het milieu geenszins uit het oog, nu 90% van onze voertuigen reeds beschikt over EURO 5 motoren, en onze chauffeurs eco-drive opleidingen genoten.

Met gemiddeld 22 trekkers, 50 opleggers, 2 vrachtwagens met aanhangwagen, 5 lichte vrachtwagens en 8 kooiapen bieden wij u een waaier aan mogelijkheden.

  • 5 heftrucks 3 ton
  • 1 Heftruck 20 ton (op en af zetten containers)
  • Loskade voor containers

Reeds verschillende van onze opleggers zijn XL uitgerust (duitse norm ladingzekerheid TUV gekeurd), voornamelijk schuifgordijnen, en laten eveneens dakbelading toe.

Hiermee verzekeren wij een veilig transport en een snelle, overzichtelijke en multifunctionele belevering.
Om onze wagens in een uitstekende staat te behouden en het risico op panne tot een minimum te herleiden, beschikken wij over een eigen werkplaats voor het onderhoud van ons wagenpark.

De banden van onze vrachtwagens zijn reeds uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem, hetwelke in verbinding staat met de cabine van de chauffeur en deze onmiddellijk op de hoogte brengt indien de bandenspanning niet correct is. Veiligheid gaat immers boven alles.

Vermits het uiterlijk van onze wagens uw en ons imago uitstraalt worden zij dan ook wekelijks gereinigd in onze volautomatische truckwash.

U bent op zoek naar een full-service van opslag tot transport? Neem gerust contact op want wij bieden de mogelijkheid aan onze klanten om zich in-house te vestigen. (met alle voordelen vandien….)